easyHotel Sofia ** – LOW COST – първи евтин британски НИСКОТАРИФЕН хотел – вече и в България.

РАННА РЕЗЕРВАЦИЯ=НИСКА ЦЕНА

Статията създадена: 04/07/2010

Разполага с:

48 Двойни стаи/с баня/климатик/Small – 19/29 EUR;

8 Двойни стаи/с баня/климатик/Standard – 24/34 EUR;

1 Двойна стая/с баня/климатик/за хора с увреждания в инвалидна количка – 19/29 EUR.

Цени - за стая (с включени ДДС, туристически и др. такси).

 

Предварителни резервации само срещу предварително заплащане online с кредитна/дебитна карта на сайта на веригата: http://www.easyhotel.com (веднага получавате потвърждение) или на рецепция (на терминал – на актуалните цени за момента посочени в сайта); enquiries@sofia.easyhotel.com; 02 9201654; факс - 02 8228215.

Не се приемат резервации по имейл / телефон / факс.

 

easyHotel Sofia (централна София - ул.Алдомировска 108/бул.Тодор Александров) е открит на 12/01/2010 и е първия нискотарифен хотел в България, клон на британската нискотарифна хотелска верига еasyHotel.com (част от easyGroup Holdings Ltd).

Той е много различен от всички познати хотели.

 

Подобно на британската нискотарифна авиокомпания easyJet, хотелите от тази верига са популярни с принципа си на работа РАННА РЕЗЕРВАЦИЯ = НИСКА ЦЕНА.

 

Такива хотели функционират в Англия, Кипър, Унгария, Швейцария, България, Германия и Дубай. През 2010 предстои откриването на още 2 хотела - в Португалия и Единбург (Шотландия).

 

Хотелът е изграден и оборудван по стандартите на easyHotel.com. Сградата е на 9 етажа (с асансьор) и има общо 57 двойни хотелски стаи (всяка със собствен санитарен възел и регулируем климатик) - 48 малки, 8 стандартни, и една за хора със специфични нужди (в инвалидна количка). Всички стаи са с прозорци.

Някои допълнителни екстри се доплащат (по желание) на символични цени от 2 EUR/24 часа – като например: WiFi високоскоростен интернет, кабелна телевизия, съхранение на багаж... Гараж - 4 EUR/24 часа.

Това е направено с цел да не се повишават излишно цените за гостите, които няма да се възползват от тези удобства.

Час за настаняване: след 15:00 часа;

Час за напускане: до 10:00 часа.

При по-ранно пристигане е предоставена възможност за оставяне на багажа на съхранение в хотела до времето за настаняване - такса 2 EUR.

Идеалният център на града е на 5-10 минути пеш от хотела. Съвсем наблизо са спирките на градския транспорт и 2 станции на метрото - Константин Величков и Опълченска.